Ruitschade laten repareren

U kent dat wel, zo ineens een keiharde tik op uw voorruit…… eerst zie je niets maar bij het beter bekijken van uw voorruit blijkt er een sterretje in uw voorruit zit. Heel vervelend, want een sterretje is in 99 % van de gevallen het begin van een breuk. Van invloed hierop zijn temperatuurswisselingen en het torderen van de carrosserie.

Ons advies: plak zo snel mogelijk onze beschermsticker en laat zo snel mogelijk de ruit repareren, is uw auto goed verzekerd dan is een reparatie voor uzelf meestal gratis en vergoed uw verzekering de kosten. Indien het sterretje niet groter is dan 2,5 cm, zeg maar de grote van een 2 euro muntstuk dan is deze in de meeste gevallen prima te repareren. En daar krijgt u ook nog eens levenslange garantie op, zolang de auto in uw bezit is.

Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Ook geen probleem. Dan kost het repareren van een sterretje € 55,50 en tot max. drie sterretjes in een reparatie € 71,50 incl. BTW.

Voor reparatie geldt bij AutoruitPlus, altijd geholpen, ook zonder afspraak. Dus kom gelijk langs! Bellen voor een afspraak of inplannen via de link van 123RUIT.nl mag natuurlijk altijd.


Vraag stellen of offerte aanvragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Voertuig kenteken
Je vraag of opdracht

Wij zijn aangesloten bij deze kwaliteitsmerken:

logo1 logo2 logo3 logo4 logo5 logo6
Adres & Contact
AutoruitPlus Noord B.V.
Stephensonstraat 119
7903 AS Hoogeveen
Tel: 0528-820320
E-mail: mijnautoruitvervangen@gmail.com
WhatsApp: 31528820320
Vind ons op social media
Locatie & Route
TOP