Kalibratie ADAS

ADAS CAMERA en RADAR KALIBRATIE

Advanced Driver Assist Systems (ADAS) zoals Autonomous Emergency Braking, radar-guided cruise control en lane departure zijn al een gemeenschappelijk kenmerk van vele nieuwe voertuigmodellen. Vanaf 2021 zijn er maximaal 11 Advanced Driver Assist Systems verplicht op alle nieuwe auto’s.

De camera’s en radarsensoren die door deze complexe electronische systemen worden gebruikt, vereisen vanzelfsprekend nauwkeurige kalibratie na een van de veelvoorkomende werkplaatsreparaties, waaronder bijvoorbeeld veranderingen in wieluitlijning en asgeometrie, zoals ruitvervanging en reparatie van schade na ongevallen, maar ook na het uitlijnen van het voertuig.

AutoruitPlus maakt hiervoor gebruik van het bekroonde Hella Gutmann CSC Tool, dit maakt het mogelijk om camera en radargebaseerde ADAS die door meer dan 32 voertuigmerken worden gebruikt, nauwkeurig te kalibreren. Tevens hebben wij met meerdere leveranciers vergaande contacten om ontwikkelingen op het gebied van ADAS op de voet te volgen en vroegtijdig stappen te kunnen ondernemen om vooruitstrevend te zijn op gebied van de ADAS ontwikkelingen.

Nieuwsgierig geworden welke systemen op uw voertuig zitten, maar van de technische termen wordt u niet wijzer kijk dan eens op de website van ADAS Alliantie of download het ADAS woordenboek via https://v.fastcdn.co/u/cbfcadb9/54129731-0-ADAS-Woordenboek-202.pdf

Vanzelfsprekend wordt bij AutoruitPlus indien u auto voorzien is van een camera deze na de ruitvervanging opnieuw afgestemd en ingeregeld volgens de voorschriften van de fabrikant.

Heeft u problemen met uw ADAS systemen of gewoon een vraag, neem dan gerust contact met ons op.

 

 


Vraag stellen of offerte aanvragen?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Voertuig kenteken
Je vraag of opdracht

Wij zijn aangesloten bij deze kwaliteitsmerken:

logo1 logo2 logo3 logo4 logo5 logo6
Adres & Contact
AutoruitPlus Noord B.V.
Stephensonstraat 119
7903 AS Hoogeveen
Tel: 0528-820320
E-mail: mijnautoruitvervangen@gmail.com
WhatsApp: 31528820320
Vind ons op social media
Locatie & Route
TOP